푸른초원 2020-03-07 조회 35
샐러드에 곁들이기 좋은 드레싱은
카놀라유나 올리브유처럼 향은 적고 풍미를 주는
기름을 고르는 게 좋아요.
옥수수기름은 향이 강해 샐러드 본연의 맛을 제대로
느끼기 어려워 샐러드에는 권하지 않지만
향이 적은 기름에 신맛을 내면서 수분이 풍부한
레몬이나 식초를 섞으면 좋은데
기름은 지용성 비타민을 레몬이나 식초의 수분은
수용성 비타민의 흡수를 도와 줘요.
The nice dressings for salads
Like canola oil and olive oil, it has a low flavor and flavor
You better pick the oil.
Corn oil is strong in flavor, so the original taste of salad is good
I don't recommend salads because it's hard to feel
the moisture abundants while scoring the sour taste in the gasoline in which flavor littles
I like to mix lemons or vinegar
Oil contains fat-soluble vitamins, lemons, vinegar, moisture
Help me absorb water-soluble vitamins.
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